Home / Ervaringen

Ervaringen van onze verloskundigen praktijk!

Bedankt voor de keuze voor onze verloskundigenpraktijk. Wij hebben ons met volle overgave ingezet om jou de persoonlijke en professionele zorg te bieden die jij verdient!

Review plaatsen op Google of Facebook

Klik op de link hieronder om uw review te plaatsen.

Nieuw! Het Anticonceptie spreekuur

Denk je na over anticonceptie en zou je hierover graag meer informatie of advies ontvangen? neem gerust contact met ons op. Een van onze specialisten helpt je graag verder.

Het plaatsen en verwijderen van spiralen kan tevens op de praktijk worden uitgevoerd. We maken direct een controle echo.

Verloskundigen Hilversum

Bekijk alle reviews op Google

5.0
Super fijne zorg gehad van Materna tijdens mijn zwangerschap en bevalling.
Chantal

Chantal

27-05-2024

Google
5.0
Ik heb een onwijs goede tijd gehad bij materna. Ze namen goed de tijd voor je. Als er nog een kleine bij komt ga ik zo ie zo terug bij materna.
Lonneke

Lonneke

27-05-2024

Facebook
5.0
We zijn enorm blij met Materna! Alle verloskundigen en assistentes zijn zo aardig en kundig. Geen vraag is te gek en ook aan de bevalling hebben we een heel goed gevoel over gehouden. Grote aanrader!

Loes

27-05-2024

Google
5.0
GEWELDIGE dames bij Materna, zo lief en zorgzaam stuk voor stuk. Voelde meteen goed vanaf dag 1, zou deze praktijk dan ook aan iedereen aanbevelen!
C. S.

C. S.

27-05-2024

Facebook
5.0
Wat een fijne praktijk! Alle 4 de dames hebben mij tijdens mijn eerste zwangerschap super geholpen! Fijn en persoonlijk contact wat ik erg belangrijk vond in deze spannende maar leuke fase in mijn leven.
Karianne

Karianne

27-05-2024

Facebook
5.0
Ik heb een hele fijne ervaring met Materna. Iedereen is even aardig en ze denken echt met je mee. Toen ik met mijn pregnancy brain 1x een afspraak vergat of die x dat ik 1 minuut voor sluitingstijd dacht dat mijn vliezen waren gebroken en nog snel even langs mocht komen.. Ik vond de begeleiding professioneel maar ook erg persoonlijk. Ik kijk terug op een hele fijne eerste zwangerschap. Ook prettig dat de kraamzorg ook via Materna kan. Kan het iedereen aanbevelen. Bedankt voor alles Team Materna!

Anne

27-05-2024

Google