Home / Zwangerschap

Verloskundigepraktijk Kortenhoef

Welkom bij Materna, de verloskundige praktijk waar jouw wensen en behoeften omtrent zwangerschap, bevalling en de kraamzorg centraal staan. Met trots hebben we op 1 mei de verloskundige praktijk in Kortenhoef overgenomen. We zijn Maria van Verloskundigen Kortenhoef enorm dankbaar voor de kans die ons geboden is om onze hartverwarmende zorg ook naar Kortenhoef, ‘s-Graveland, Ankeveen en Vreeland uit te breiden.

Contact opnemen

Kraamzorg

Persoonlijke zorg en aandacht door onze verloskundigen in Kortenhoef

Elke zwangerschap is uniek. Daarom bieden we persoonlijke zorg en aandacht, precies afgestemd op jouw individuele behoeften en wensen. Ons team van empathische en aanpakkende verloskundigen staat klaar om je te begeleiden door elk stadium van je zwangerschap. Wij geloven in het belang van een goede voorbereiding en staan open voor al jouw ideeën en wensen.

Verloskundige praktijk in Kortenhoef, ‘s-Graveland, Ankeveen, Vreeland

Met de overname van de verloskundige praktijk in Kortenhoef hebben we onze diensten naar ‘s-Graveland, Ankeveen en Vreeland uitgebreid. We zijn enthousiast om (aanstaande) ouders in deze regio’s te mogen verwelkomen bij Materna. Onze missie? De best mogelijke start voor jou en je kindje te faciliteren.Ben je woonachtig in Hilversum of de gebieden Kortenhoef, ‘s-Graveland, Ankeveen of Vreeland en op zoek naar persoonlijke, empathische en kwalitatief hoogstaande verloskundige zorg? Materna staat voor je klaar. Neem contact op met ons team voor meer informatie of om je aan te melden voor een eerste kennismaking. Samen zorgen we voor een prachtige en onvergetelijke zwangerschap.

Vrijblijvend advies

Verloskundigen Hilversum voeding & advies

Verloskundige zorg onder één dak in Kortenhoef en omstreken

Wij bieden een compleet pakket aan verloskundige zorg. Van eerste echo’s, die door onze eigen verloskundigen worden uitgevoerd, tot aan bloedprikken in de praktijk – bij ons vind je alle zorg onder één dak. Het comfort en gemak van onze cliënten staat bij ons voorop.

We begrijpen dat vragen niet altijd wachten tot de volgende afspraak. Daarom is Materna altijd bereikbaar voor contact. Ons toegewijde team van verloskundigen en kraamverzorgers is bij spoed 24/7 beschikbaar om je te ondersteunen, gerust te stellen en te begeleiden waar nodig.

Jouw wensen staan centraal

Jouw zwangerschap, jouw keuzes. Bij Materna zetten we jouw wensen centraal in alles wat we doen. Van persoonlijke zorgplannen tot flexibele begeleiding, we werken samen met jou om ervoor te zorgen dat jouw zwangerschap reis net zo uniek is als jij zelf bent. We zijn nuchter, empatisch, aanpakkend en meedenkend. De ideale mix voor verloskundige zorg die écht bij jou past.

aanmeldingen bij Materna

Bel ons

Maandag t/m donderdag: 9:00 uur tot 16:00 uur Vrijdag: 9:00 uur tot 13:00 uur
035 – 647 39 74


E-mail ons

Je krijgt op werkdagen binnen 24 uur
een reactie:
contactaanvraag versturen

Wat mensen van ons vinden

Onze verloskundigen zijn ervaren en gewaardeerde vakspecialisten. Dit zien we dan ook terug in de ervaringen.

5.0
De beste en meest lieve mensen die er zijn. Ze staan altijd voor je klaar wanneer je ze nodig hebt. Veel kennis en ervaring in de praktijk. Ik zelf zou zeker terug komen en iedereen deze praktijk aanraden. De beste van het land!!!
Chantal

Chantal

27-05-2024

Google
5.0
We zijn enorm blij met Materna! Alle verloskundigen en assistentes zijn zo aardig en kundig. Geen vraag is te gek en ook aan de bevalling hebben we een heel goed gevoel over gehouden. Grote aanrader!
Lonneke

Lonneke

27-05-2024

Google